Casa del C. Mallorca, 20
Malgrat de Mar

C. Mallorca, 20

BPU. Catàleg de Béns del POUM, 2004.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa construïda durant la primera meitat del segle XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis es composa simètricament segons dos eixos d'obertures d'arc pla arrebossat, amb el portal emmarcat amb pedra. Els finestrals del pis estan emmarcats amb una motllura que té acabament semicircular a la llinda. Tenen sortida a un balcó corregut delimitat amb baranes forjades. Els nivells de forjat es posen de manifest a l'exterior amb una cornisa motllurada, de més volada al coronament de la façana. El tractament exterior del mur és arrebossat.