Casa del C. Mallorca, 19
Malgrat de Mar

C. Mallorca, 19

Historicista
    Presenta deficiències estructurals, el revestiment de la façana i el coronament estan malmesos.
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa d'estil historicista construïda entre finals del segle XIX i principi del XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta d'un sol nivell d'alçat i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc de mig punt arrebossat, al costat del qual hi ha un notable finestral biforat amb arquets lobulats, columneta central i guardapols. El coronament està definit per una cornisa ceràmica sobre la qual hi ha una barana profusament decorada amb motius circulars. El tractament exterior del mur és arrebossat i pintat, que al voltant del portal imitava dovelles tot i que el mal estat del revestiment l'ha malmès notablement.