Casa del C. Mallorca, 37
Malgrat de Mar

C. Mallorca, 37

Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa construïda entre finals del segle XIX i principi del XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa, pìs i golfes i té la coberta a dos vessants. El frontis es composa segons dos eixos d'obertures d'arc carpanell emmarcades amb una motllura, excepte el portal que està emmarcat amb pedra. Al costat de la finestra de la planta baixa s'hi ha obert un petit portal d'arc pla arrebossat. El finestral de l'eix central té sortida a un balcó de baranes de forja. Els nivells de forjat es posen de manifest a l'exterior per mitjà de cornises. El ràfec està acabat amb una cornisa motllurada amb voladís. El tractament exterior del mur és arrebossat i pintat.