Casa del C. Bellaire, 24
Malgrat de Mar

C. Bellaire, 24

Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa d'estil noucentista construïda durant el primer terç del segle XX. La planta baixa ha estat reformada com a local comercial. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Els finestrals del pis són d'arc pla arrebossat i tenen sortida a un balcó corregut amb baranes forjades. A nivell decoratiu presenten una petxina en relleu a la llinda i estan enllaçats per una franja vegetal en relleu. El nivell de les golfes, separat de l'anterior per una cornisa, presenta dues petites finestres d'arc pla arrebossat. El coronament està definit per una cornisa motllurada, des d'on arrenca un capcer sinuós amb esgrafiats i una orla central en relleu on hi consta l'any "1925". El tractament exterior del mur és arrebossat imitant carreus.