Casa del C. Bellaire, 26
Malgrat de Mar

C. Bellaire, 26

Noucentisme
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa d'inspiració noucentista construïda durant la primera meitat del segle XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis es composa simètricament segons dues obertures d'arc pla arrebossat, que incorporen una motllura a la part superior amb decoració en relleu. El finestral de l'eix principal té sortida a un balcó de baranes forjades i mènsules de suport. Els nivells de forjat es posen de manifest a l'exterior a través de cornises. El coronament està definit per una barana de balustrada. El tractament exterior del mur és arrebossat i pintat.