Casa del C. Bellaire, 20
Malgrat de Mar

C. Bellaire, 20

Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Casa construïda durant la primera meitat del segle XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis presenta una composició clarament diferenciada entre la planta baixa i el pis. A la planta baixa presenta dos portals d'arc pla emmarcat per una senzilla motllura, que ressalta sobre el revestiment que imita carreus. Al pis hi ha un sol finestral d'arc pla arrebossat emmarcat amb una motllura i amb sortida a un balcó de baranes de forja. La finestra està ressaltada dins un marc de diferent tonalitat, prolongat fins a la cornisa del coronament, des d'on arrenca un petit capcer triangular amb un grup de quatre obertures quadrangulars, amb una baranes de balustrada als costats.