Casa de les Palmeres
Olesa de Montserrat

Carrer Argelines, núm. 11A

Jordi Piñero Subirana

Antiga casa de pagès completada posteriorment amb un jardí d'estil colonial amb dues característiques palmeres. La casa és de planta rectangular força gran, amb planta baixa més un pis i golfes. La coberta és a dues vessants i les parets són arrebossades i encalcinades. La façana principal és a sud-est i consta d'un portal adovellat i, a la part superior, una línia de tres balcons. Aquesta part dóna al pati enjardinat, delimitat per un mur arrebossat de blanc, amb un gran portal que dóna personalitat al conjunt. Es tracta d'un dels pocs exemples a la vila que ha conservat sense gaires modificacions la tipologia d'una casa pagesa, posteriorment adaptada i tranformada en una casa d'indianos.

A la reixa del portal exterior: 1861