Casa de la Riera del Bisbe Pol, núm. 38
Arenys de Mar

Riera del Bisbe Pol, núm. 38
    Nucli antic

Eclecticisme
    Jordi Montlló Bolart

Casa entre mitgeres d'un cos d'amplada, de planta rectangular. Consta de planta baixa i dos pisos. La coberta és plana o de terrat a la catalana. A nivell compositiu, la façana s'organitza a partir de dos eixos de verticalitat que es defineixen per les obertures de cada planta: portal i finestra en planta baixa, balcó corregut en el primer pis, i doble finestra trigeminada a la segona planta.

Destaca el balcó corregut del primer pis, amb barana de ferro i doble accés, amb les obertures emmotllurades, amb frontons semicirculars decorats amb relleus escultòrics de fulla d'acant. El parament, amb un sòcol a la planta baixa, és estucat amb franges horitzontals i dovellades damunt les obertures de la planta baixa. La façana està coronada amb una cornisa sostinguda amb tres permòdols.