Casa de la plaça Te Deum. 10
Olèrdola

Pl. Te Deum, 10. 08743 Moja

XVI-XX
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa construïda al segle XIX sobre un edifici d'origen anterior, del qual n'és un vestigi el gran arc de mig punt de l'entrada. És un edifici de planta rectangular al qual s'adossen diversos cossos annexes. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. La distribució de les obertures al frontis és força irregular. S'hi accedeix per un portal d'arc escarser arrebossat, sobre el qual hi ha dues finestres d'arc pla arrebossat de factura moderna. Aquest cos està seguit per un altre que s'obre al pis amb dos pòrtics d'arc de mig punt arrebossat sobre impostes ceràmiques. El tercer cos que s'hi adossa presenta un portal d'arc escarser de pedra carejada, com també ho és el del cos annex que hi ha davant seu. El coronament de l'edifici està definit per una barana ceràmica. El tractament exterior dels murs és arrebossat i pintat. L'interior s'ha habilitat com a habitatge modern, tot i que manté alguns elements constructius i la distribució originals.