Casa al carrer Pere Puig 78
Martorell

C. Pere Puig, 78

Dídac Pàmies Gual. SPAL

Habitatge entre mitgeres estructurat en planta baixa i dos pisos superiors rematats amb una cornisa motllurada en voladís. L'entrada a la planta baixa és un arc escarser i la resta del pis és arrebossada. Els pisos superiors tenen dues obertures allindades amb balcons de ferro forjat. Aquesta zona destaca pels seus esgrafiats, en colors blancs i vermellosos. Al primer pis s'hi veuen al·legories de l'agricultura amb la sega i la ramaderia amb una escena d'un estable. Al pis superior hi ha motius geomètrics.

L'edifici data de l'any 1937. Conté uns esgrafiats, realitzats per Ferran Serra entre 1942 i 1945, amb al·legories de la vida camperola; al primer pis un pagès munyint una vaca i una dona fent la sega, i al segon pis de banda a banda es veuen estris domèstics on destaquen una lletera i una oliera.