Casa "Aigües"
L'Ametlla del Vallès

C/ Francesc Macià, 9

Noucentisme
    Emili Sala i Pibernat, arquitecte
    Pla Especial del Patrimoni Arquitectònic (nº 31)
    Virgínia Cepero González

Edifici de planta quadrada, format per planta baixa, que es troba alineat a dos carrers, amb la cantonada aixamfranada. Al costat de llevant, crea un petit pas amb la casa adjacent, utilitzat antigament com a rec de distribució d'aigua. La coberta és de teula àrab amb el carener paral·lel a la façana principal. La façana es composa horitzontalment, i està arrebossada i pintada amb un sòcol de paredat comú. En el xamfrà hi ha dues pilastres que emmarquen una obertura. L'entrada, a la que s'accedeix a través d'un porxo, presenta un arc el·líptic, que es repeteix dues vegades a la mateixa façana.

AA.DD. (2008). Pla especial i catàleg del patrimoni arquitectònic de l'Ametlla del Vallès. Inèdit.