Casa a Laureà Miró 102
Sant Feliu de Llobregat

Laureà Miró, 102

Desconegut
    Bo
    Molts dels baixos dels edificis de la carretera han estat utilitzats com a locals comercials que han alterat la fisonomia original de l'edifici per raons de màrqueting. Així doncs, tot i que estructuralment l'estat de conservació d'aquest edifici és bo, la presència d'imatges comercials espatlla la visió de conjunt d'aquest element.
    BCIL (19/10/88)
    19153
    0314335DF2801E
    CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT

Edifici entre mitgeres de petites dimensions, amb planta baixa i pis i sembla ser que amb teulada a dues aigües. En planta baixa presenta dues obertures en arc rebaixat. Al pis superior una balconada ocupa la totalitat de l'amplada de la façana. És de plataforma rectangular amb barana de ferro forjat. S'hi accedeix a través de dues portes rectangulars amb els angles superiors arrodonits. La part superior de l'edifici té una forma trilobulada que s'enlaira per sobre de la part baixa de la vessant nord de la teulada, amagant-la. Aquestes formes es rematen amb motllures ressaltades actualment per la diferència de policromia respecte de la resta de la façana. A la part central d'aquest coronament s'hi ubica una representació de grans dimensions de la mare de Deu de Montserrat feta de rajoles de ceràmica vidriada i emmarcada per una imposta que sobresurt lleugerament del nivell de la façana i que també ostenta avui dia una policromia diferenciada i a joc amb la resta de motllures que decoren l'edifici. A banda i banda d'aquest element s'ubiquen grans espiralls dels mateixos tons. Segurament aquesta diferència de policromia per destacar els motius ornamentals ja va ser un recurs utilitzat en la concepció de l'edifici.