Carretera de Vilafranca, 3

Bo
    Segons la normativa del Pla Especial, conservació estricta de la façana. Es permet afegir un pis, sempre que les noves obertures respectin la composició del frontis; unificar el color del parament extern.
    Pla Especial, 12. 2006.
    Ref. cad.: 62205DF0606S
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici de tres nivells d'alçada (pb + 2p) que destaca per la simetria de la seva composició. En la planta baixa mostra un portal central -amb llinda conformada per un arc rebaixat, sobre el qual figura la data 1880- que dóna accés a un local comercial; està flanquejat a l'esquerra per la porta que dóna accés als pisos superiors i a la dreta per una finestra. En el primer pis s'identifiquen dos balcons ampitats, amb una reixa metàl·lica que presenta en el centre una decoració a base de volutes. La planta segona consta d'un balcó corregut amb dues obertures; la volada, probablement d'obra, mostra perfil motllurat. En el coronament, són visibles dues petites obertures que ventilen la solera del terrat a la catalana, així com una cornisa de maons i una barana d'obra llisa.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció IV. La finca està catalogada com una construcció de tipus A.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)