Carrerada de Carro
Sant Pere de Ribes

Sector est del terme municipal

Dolent
    Queda interromput per nombroses infraestructures i urbanitzacions. En el seu tram final queda afectat per una pedrera.
    08308A007000240000ZF
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

La carrerada de Carro vorejava entre els termes municipals de Sant Pere de Ribes i Vilanova. Pujava des de Solicrup, passant per l'esquerra del nucli de les Roquetes i ascendia fins a la masia de Carro. Des d'aquí se'n conserven alguns trams de forma intermitent, ja que ha quedat afectat per diverses infraestructures i urbanitzacions. Puja fins a Santa Magdalena, passant per la Torre del Veguer i es dirigeix cap al Mas de les Catalunyes. Després de l'autopista, se'n conserva un petit tram, delimitat entre murs de pedra, força malmès per la pedrera que hi ha al costat. Des d'aquí passava per Can Jorba i enllaçava amb la carretera vella, fins arribar a Canyelles.

ROVIRA, J.; MIRALLES, F. (1999). Camins de transhumància al Penedès i al Garraf. Aproximació a les velles carrerades per on els muntanyesos i els seus ramats baixaven dels Pirineus a la marina. Vilafranca del Penedès: Associació d'Amics dels Camins Ramaders.