Carrer Llibertat
Vilassar de Dalt

Carrer Llibertat

Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    varis propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Carrer situat per damunt la Riera de Targa, darrera la fàbrica de Cal Garbat. Té un traçat irregular, d'est a oest. Està format per una sèrie de cases de cós de planta baixa i pis, amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana.
    La composició de les façanes a la planta baixa és de finestra lateral i porta amb arcs escarsers o llinda recta. En el primer pis, pot ser amb una o dues finestres. La majoria dels portals d'entrada tenen els brancals, els ampits i les llindes de pedra escairada.

Neix al voltant de la fàbrica de Cal Garbat, en ple període d'industrialització de Vilassar.