Carrer d'Avall, núm. 30-32
Arenys de Mar

Nucli antic

Parcialment destruït.
    Sí (CC.AA), núm. 16561
    Jordi Montlló Bolart

Jaciment documentat l’any 1988, amb motiu de la reforma dels habitatges que suposaren l'enderrocament dels immobles i posterior aixecament del paviment, per part de la constructora Construcciones Torre d'Arenys SA.

Durant aquestes obres, van aparèixer unes estructures subterrànies que van fer aturar les obres i demanar al Servei d'Arqueologia que n'efectués un seguiment. Els resultat del seguiment d'aquests rebaixos va ser negatiu, des del punt de vista de noves troballes de restes arqueològiques.

Les estructures subterrànies aparegudes durant l'enderroc, resultaren ser tres dipòsits construïts amb totxo i morter de calç, dos d'ells recoberts amb rajoles de la Bisbal i el tercer amb la paret arrebossada.

Aquests dipòsits es pogueren datar, amb documentació extreta de l'Arxiu Municipal d'Arenys, a finals del segle XIX o principis del XX.

GENERALITAT DE CATALUNYA (2008). Inventari del patrimoni arqueològic d’Arenys de Mar. [consulta en línia a: https://invarque.cultura.gencat.cat/search-result el 21 de febrer de 2023].