Carrer Anselm Clavé, núm. 25
Cabrera de Mar

POUM-39
    Marc Guàrdia i Llorens

Edifici adossat que presenta una distribució de planta baixa i dues plantes pis. Al capdemunt, un alçat amaga l'estructura del sostre, amb una teulada a un vessant que desguassa en un terrat a la part posterior. A la planta baixa trobem una porta d'arc rebaixat i una finestra, ambdós presenten una decoració pintada sobre la porta i finestres de la planta baixa, com si es tractés d'un trencaaigües.

Aquesta casa havia estat l'antic hostal del poble. Va ser coneguda pels noms de Can Simon i Ca la Pepeta del Cafè.
    Al "Padrón de los edificios y solares" de 1894-95, apareixen sota l'epígraf de "Bajo la Plaza", un conjunt de 8 cases (Rovira 2006).

ROVIRA, J.M. (2006): Pla especial del patrimoni arquitectònic, arqueològic i històric de Cabrera de Mar.