Capelleta de l'edifici del carrer Olvan Alt, 24
Gironella

A la façana principal de l'edifici número 22 i 24, del carrer Olvan Alt.

Sara Simon Vilardaga

Entre la finca número 24 i la 22, i a nivell del primer pis es localitza una placa amb la inscripció següent: "1906 JOSE PUIGFERRAT", damunt de la quals hi ha una fornícula amb la imatge de la Mare de Déu de la Guia. Es tracta d'una petita capelleta religiosa consistent en una fornícula rebaixada al mur que acull la imatge. L'obertura és de llinda en arc apuntat, tota emmarcada per una faixa de maó massís vist, lleugerament sobresortit del plom de la façana, compta amb un coronament en motllura que perfila la faixa de l'arc, també fet en maó massís. A la base de la fornícula hi ha una cartel·la de fusta, pintada de blanc i, en blau, la inscripció Verge de la Guia. A manera de coberta hi ha una planxa metàl·lica posada formant dues vessants.

Sota la capella hi ha una placa que indica, José Puigferrat i l'any 1906, data corresponent a l'època de construcció de la casa.