Capella Caminera de Sant Antoni
Calonge de Segarra

Eix Transversal
    Es trroba en un camí paral·lel a l'Eix Transversal, que ens porta del Raval d'Aleny a Dusfort.

Bo
    Durant les obres de desdoblament de l'Eix Transversal, fou desmuntada i traslladada uns metres més endins.
    08036A004000870000GY
    Jordi Seró i Ferrer. [IN] SITU SCP

Capelleta religiosa formada per un fust de blocs de pedra regular del país i en morter, disposats en forma paral·lelepípede rectangular amb teuladeta amb frontó als quatre vents, al capdamunt del qual s'hi ha excavat una petita fornícula, dins hi ha un mosaicceràmic amb la imatge de Sant Antoni de Pàdua. Es troba en molt bon estat de conservació tot i que s'ha perdut la inscripció

Es troba al situat a la vora de l'Eix Tranversal a l'alçada d'Aleny i fou construït ja al segle XX pels treballadors d'una mina a la vora de la via per on passaven les vagonetes que duien el carbó a Calaf.