Can Vila
Montseny

Camí del càmping les Piscines
    Al revolt que hi ha després del km. 12 de la ctra. BV-5301

Els acabats exteriors presenten cert estat de deteriorament.
    Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Vila és una casa construïda a principi del segle XX. És un edifici aïlllat i de planta rectangular que està dividit tant vertical com horitzontalment. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. Presenta diverses obertures d'arc pla arrebossat disposades formant eixos, excepte dos portals d'accés d'arc de mig punt arrebossat. Sobre aquests portals hi ha sengles balcons, dels quals un està sostingut amb pilars cilíndrics. Des de l'altre portal comencen unes escales exteriors adossades a la façana de forma paral·lela i que permeten accedir directament al pis. L'abat exterior dels murs és arrebossat i pintat.