Can Vidal
Taradell

Avda. del Montseny, 21

BI.Catàleg de béns a protegir. POUM de Taradell. 2009
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Can Vidal és una casa senyorial construïda a principi del segle XX. És de planta rectangular, consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. La façana està definida per un cos quadrangular avançat, porxat a la planta baixa per donar accés al portal principal, que és d'arc de mig punt ceràmic. Al pis del cos hi ha una finestra biforada ceràmica i està rematat amb una coberta independent a quatre vessants. A la resta de la façana principal només hi ha obertures a la planta baixa, totes d'arc pla ceràmic. Les façanes laterals i posterior tenen diverses obertures ceràmiques distribuïdes de forma aleatòria. El tractament exterior dels murs és la pedra vista, amb les obertures, els nivells de forjat, i les cantonades ressaltades amb ceràmica.

El constructor de la casa fou el taradellenc Josep Serra Tuneu.