Can Torre
Sant Feliu de Codines

Eclecticisme
    XX (inicis)
    Domènech Permanyer Sunyer i Núria Corderes Viladevall (promotors)
    Presenta cert estat de deteriorament a les façanes.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici de planta trapezoidal amb coberta plana transitable. Té façanes al carrer de Joncar, al carrer Pont de Can Torra i  posterior a pati de parcel·la.

La façana principal es composa en quatre eixos verticals dels quals el portal de planta baixa i el balcó de la primera planta s'ubiquen en un lateral, just on hi ha la volta que dona accés al carrer Baixador Torra. Horitzontalment, la planta baixa de la façana sembla haver tingut una decoració en encoixinats imitant carreus entre les finestres amb mainell de pilastres, mentre el tractament en la primera planta és de maó entre les finestres emmarcades de pedra. El coronament és un fris decorat amb motius florals i cornisa amb mènsules com a suport del ràfec.

L'element més destacat és el portal d'accés, que està situat a un costat. Té guarda-rodes a totes dues bandes i es forma amb un arc escarser amb la llinda decorada amb motius vegetals. A la clau central de l'arc  hi ha el cap d'una dona. A sobre la porta, s'obre un balcó en planta primera amb llosana de pedra sobre mènsules decorades amb elements vegetals i barana de ferro.

La façana al carrer Pont de Can Torra és plana, amb revestiment arrebossat i pintat, amb un portal després de la volta i un pont de pas a l’alçada de planta baixa que fa de pati de parcel·la.