Can Basté
Sant Feliu de Codines

C. Joan Maragall, 1

XVII-XX
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici en testera, amb façanes a tres carrers (C/Joan Maragall, el passatge Mules i la plaça Doctor Robert). Té una planta trapezoïdal amb coberta a dues aigües i carener paral·lel al passatge Mules, i un volum cap a la plaça Doctor Robert amb una teulada a una sola aigua i carener paral·lel a la plaça.

Aquesta façana sense decoracions té, a més. un cos més baix, de planta baixa porxat i amb una terrassa superior amb barana de ferro, i un cos quadrangular a la cantonada, de planta baixa i pis amb terrassa amb balustres. La resta de façanes són planes sense decoració i amb obertures rectangulars. Al C/Joan Maragall, les obertures segueixen eixos verticals, amb balconeres senese llosana i barana de ferro en la primera planta.

El tractament exterior general és de revestiment de morter i pintat de blanc, excepte la planta pis al carrer Joan Maragall que conserva el revestiment antic.

En aquest edifici hi havia hagut el Cafè de la Unió, amb entrada per la carretera. També hi havia estat el Cafè de les Columnes o Cerveseria de les Columnes, amb entrada pel carrer Joan Maragall.

Al pis superior hi havia l’antic Cinema Glòria, que va funcionar fins a la dècada de 1970.