Can Tito
Taradell

C. Sant Sebastià, 1-5

BCIL.Catàleg de béns a protegir. POUM de Taradell. 2009
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Can Tito és un edifici del segle XVII que està integrat per diversos volums. És un conjunt format per tres cases entre mitgeres. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. Presenta dos portals d'arc pla de pedra carejada; un d'ells inscrit amb l'any "1681" i l'altre força desdibuixat "MESTRE…1878". La majoria de finestrals també són d'arc pla de pedra carejada, en un dels quals inscrit amb l'any "1616". El tractament dels murs és arrebossat i pintat. El ràfec està acabat amb una imbricació de rajols i teules ceràmiques.

Segons el catàleg, té una cisterna d'aigua singular. Com en d'altres cases del nucli de Taradell, les inscripcions de caire religiós de les obertures van ser repicades durant la Guerra Civil.