Cal Fusteret
Taradell

Pl. de les Eres, 1

BCIL.Catàleg de béns a protegir. POUM de Taradell. 2009
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Cal Fusteret és una casa cantonera construïda durant la primera meitat del segle XX. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants. Les façanes es composen segons una marcada simetria, la principal definida per tres eixos d'obertures d'arc mixtilini emmarcades amb pedra. Un dels finestrals de la planta baixa incorpora la inscripció "AÑO 1912". El finestral de l'eix central té sortida a un balcó de baranes forjades. La façana lateral té la mateixa composició i obertures, de les quals les del pis tenen sortida a sengles balcons de baranes forjades. La façana posterior no presenta obertures i s'obre a un pati. El ràfec està acabat amb cabirons i té un voladís considerable. El tractament dels murs és arrebossat i pintat.