Can Titó
Vilanova del Camí

Camí de Can Bernades
    Al camí que duu a Can Bernades. Al costat sud de la Ronda Sud d'Igualada

Miquel Gea Bullich

Mas format per diverses edificacions. La principal és resultat de la juxtaposició de dos cossos d'igual amplada. De la suma en resulta un edifici força allargat. Està format per planta baixa i planta pis. El sostre és de teula amb dos aiguavessos amb el carener paral·lel a la façana principal, que s'obre a llevant. Les obertures són, en general, amb llinda.
    La factura del que avui sembla el cos principal és pròpia del segle XIX. Cal destacar, en aquest sentit, el cobert que hi ha uns metres al sud del cos principal. La factura constructiva d'aquest cos (que sembla també la juxtaposició de diversos cossos en fasses successives) ens remet més a una arquitectura que pensem es podria remuntar al segle XVIII. Cal destacar, en aquest sentit, una porta tapiada a l'extrem nord d'aquest cobert que presenta muntants de pedra i arc escarser de pedra amb dovelles de molt bona factura.
    Existeixen al voltant de l'edifici principal d'altres coberts que no presenten cap interès arquitectònic.