Can Suñé
Malgrat de Mar

C. Bellaire, 18

Eclecticisme
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Can Suñé és una casa construïda a finals del segle XIX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis es composa simètricament segons dos eixos d'obertures d'arc pla arrebossat, emmcarcades i enllaçades les del pis amb una motllura amb acabament semicircular. Els balcons del pis tenen sortida a un balcó corregut amb baranes de forja. Entre les finestres del pis hi ha inscrit "SUÑE 1881". El coronament està definit per un fris amb motius vegetals esgrafiats que enllaça els forats de ventilació sota coberta, amb una cornisa amb voladís a sobre des d'on arrenca el capcer triangular amb esgrafiats de motius vegetals entre baranes d'obra. El fractament exterior del mur és arrebossat i pintat.