Can Vendrell
Malgrat de Mar

C. Desclapers, 20 / C. Bellaire, 52

Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Can Vendrell és una casa construïda al segle XIX, que ha estat notablement reformada durant la segona meitat del segle XX, especialment a la planta baixa amb la obertura de locals comercials. És un edifici cantoner de planta i de planta rectangular al qual s'hi adossa un cos a migdia. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. Presenta diverses obertures d'arc pla arrebossat disposades de forma aleatòria, excepte a les golfes, on hi ha dos pòrtics d'arc de mig punt arrebossat. El coronament està definit per una cornisa motllurada des d'on arrenca un capcer triangular. A la façana lateral hi ha també diverses finestres d'arc pla arrebossat, algunes de factura moderna. A la façana de migdia s'hi adossa un cos de dos nivells d'alçat amb la coberta habilitada com a terrassa transitable i amb accés des de les golfes del volum principal. El tractament exterior dels murs és arrebossat i pintat, amb la planta baixa, les cornises i els ampits de les finestres de diferent tonalitat.