Can Soler Nou
Santa Susanna

Carretera Vella (Pla de la Torre)

Manca manteniment de l'edifici.
    Marc Bosch de Doria

Casa de planta quadrada, de planta baixa i terrat superior. Orientada al sudest, manté una rigorosa simetria de la façana, amb la porta al centre i dues finestres a cada costat. Les obertures centrals es troben més sortides respecte la línia de façana. L'edifici està coronat per una barana d'obra de maons, al centre de la qual hi ha un frontó circular amb un emblema indeterminat esgrafiat. L'edfici és d'obra de maçoneria amb les obertures i la barana de maons de terrissa. L'acabat exterior és un encalat que combina el blanc i l'ocre. A pocs metres, a l'esquerre hi ha una barraca de pagès i una bassa circular, totes dues fetes amb obra de maons de terrissa.

També és coneguda com a Can Careto.

Probablement era una masia que s'hauria transformat en casa d'estiueig a mitjans de segle XX. Actualment encara s'hi manté activitat agrícola. Segons l'actual propietari la construcció és de l'any 1935.