Can Cateura
Santa Susanna

Pla de la Torre

Marc Bosch de Doria

Masia de planta rectangular amb la teulada a doble vessant i el carener paral·lel a la façana. Està orientada al sudest i consta de planta baixa i pis. L'edifici està força reformat però conserva una gran portalada a l'esquerre per accedir a l'antiga cavallerissa i els brancals de pedra de l'entrada principal, tot que probablement la porta està alterada. La resta de portes i finestres estan refetes amb brancals de maons i travessers de fusta. Al costat esquerre s'adhereix un segon edifici, de planta baixa. L'entorn de la casa està enjardinat i també es manté parcialment l'activitat agrícola.

La tipologia de la construcció i els materials emprats indiquen que es tracta d'una masia dels segles XIX-XX.