Can Pisculet
Santa Susanna

Carretera Vella (Pla de la Torre)

Marc Bosch de Doria

Casa de planta quadrada, amb la teulada a quatre vessants. Està orientada al sudest i consta de planta baixa, un primer pis i un segon sota teulada. La composició de la façana és perfectament simètrica amb una gran porta al centre, dues finestres laterals i un balcó corregut al primer pis, on surten tres portes. L'acabat exterior és un enlluït de calç, amb les cantonades, el sòcol i les obertures estucades simulant carreus de pedra. El ràfec de la teulada és molt pronunciat i l'interior està decorat amb rajoles vidrades de color verd i una rajola amb motius florals. Al capdamunt de la façana hi ha les finestretes de ventilació de les golfes, dissimulades enmig d'una sanefa floral estucada a la paret. A la part central, consta la data de construcció de l'edifici: 1931. La casa està envoltada d'una tanca vegetal i la finca està enjardinada. La finca està envoltada de camps de conreu.

La casa va ser concebuda com a casa d'estiueig, el 1931, tot i que sempre s'hi ha mantingut l'activitat agropecuària.