Can Solà
Arenys de Mar

Carrer d'Andreu Gurí, núm. 38, abans Carrer d'Amunt
    Nucli antic

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic
    Sí (IPAC)
    Jordi Montlló Bolart

Casa que fa cantonada amb els carrers d'Andreu Guri i de Bonaire. És de planta rectangular i consta de planta baixa i dos pisos. La part davantera de la coberta és de terrat pla o a la catalana i la part posterior, amb un recreixement, que serveix d'accés al terrat, és a dues aigües, amb el carener paral·lel a la façana principal.

La façana principal, on hi ha l'accés, és la que dona al carrer d'Andreu Guri, orientada a migdia, però la façana del carrer de Bonaire és més llarga. En la principal, només hi ha un eix de verticalitat definit per la porta d'entrada en planta baixa, un balcó en la primera planta, i una balconada a la segona planta. La cantonada és corba, amb obertures molt ben resoltes, una finestra reixada en planta baixa, balcó en la primera planta i balconada a la segona. A la façana del carrer de Bonaire, només hi trobem una finestra reixada en planta baixa. Els balcons són amb baranes de ferro i llosanes suportades per mènsules. I les persianes són de llibret amb fusta pintada de verd.

El parament és encoixinat amb pilastres en baix relleu que compartimenten una façana cega junt amb les cornises. Totes les obertures estan remarcades, com a coronament hi ha una balustrada d'obra.

BADOSA, Josep i MILÀ, Salvador (1990). Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic. Ajuntament d’Arenys de Mar;  Aprovat pel Ple en data 22 de març de 1990.