Can Serra de Lledó
Argentona

A sobre hi ha una urbanització
    CC.AA
    Ajuntament d'Argentona
    Jordi Montlló Bolart / ACTIUM

L'any 1952, M., Ribas ja publicava la noticia de troballes superficials en l'àrea de la Baronia de Viver. Quan es va urbanitzar el sector oest de la carretera B-502 es van documentar ceràmiques (Dressel 1, TS Africana C) i material constructiu.

BALIL, A (1953) "Arqueologia de la Maresma". Archivo Español de Arqueologia XXVI. Madrid.
    NN.CC(1974) "Una nova vil·la rural iluronesa a Argentona". Memoria d'activitats de la Secció Arqueològica del Museu Comarcal del Maresme.
    ESTRADA, J (1969) Vías y poblamiento romano en el territorio del Área Metropolitana de Barcelona.
    GORGES (1979) Les villes Hispano-romaines. Inventaire et problemàtique archéologique
    PREVOSTI, Marta (1981). Cronologia i poblament a l'àrea rural d'Iluro. 2 volums. Caixa Laietana. Mataró
    RIBAS, Marià (1952). El Poblament d'Ilduro. Estudi arqueològic i topogràfic des dels temps prehistòrics fins a la destrucció d'Iluro. Institut d'Estudis Catalans. Barcelona.