Can Sant Pare
Santa Susanna

Camí de la riera de Santa Susanna
    Al marge dret del curs alt de la riera de Santa Susanna

Restaurada com a segona residència
    Marc Bosch de Doria

Masia reconstruida que conserva una part dels paraments originals i la volumetria. És de planta rectangular, amb la teulada a doble vessant i el carener paral·lel a la façana. Està orientada cap al sud i té dos coberts annexos a cada banda, d'alçada inferior. L'edifici principal consta de planta baixa i un primer pis i només conserva una part dels brancals de pedra de la porta d'accés. Sobre la porta hi ha un plafó ceràmic, representant la Mare de Déu, amb una teuladeta de teules vidrades per protegir-lo. Actualment la masia està envoltada d'una tanca que delimita una finca enjardinada.

La tipologia de la construcció i els materials emprats indiquen que es tracta d'una masia dels segles XVIII-XIX, amb reformes del segle XX.