Can Sanmartí Gualba

Vallès Oriental
Passeig del Montseny, 60
Nucli urbà

Coordenades:

41.72974
2.50526
458854
4619889
08097-33
Patrimoni immoble
Edifici
Contemporani
Noucentisme
XIX-XX
Bo
Inexistent
Fàcil
Residencial
Privada
Ref. Cad.: 8802007DG5280S
P. Barbado. OPC

Edifici de 2 cossos adossats, tots dos de planta rectangular però amb una planta més l'ubicat a ponent. El cos oriental té dues plantes i una teulada a 4 aigües, voladís amb bigues de fusta. Al costat sud presenta un petit cos adosat, amb forma de torre, amb teulada pròpia a 4 aigües. Els angles de la teulada estan decorats amb un pinacle amb una bola al cim.
A la façana principal hi ha la porta rectangular i amb motllures formant un pilastre i a la segona planta una balconada suportada en carteles i amb barana de ferro forjat. Les finestres són d'arc rebaixat amb una motllura a voltant, igual que les dues portes que donene a la balconada.
Les dues plantes estan separades per una motllura.
La torre té motllures als seus costats formant carreus rectangulars. A la tercera planta hi ha una finestra més petita d'arc rebaixat i motllura al voltant. Com a continuació inferior dels pinacles de la teulada hi ha uns petits torricons adosats.
La valla exterior és de pedra amb cim de maó en llibre. A la cantonada que dona als dos carrers hi ha una petita construcció de pedra amb teulada de teula àrab.