Can Sagalés
Premià de Mar

Camí Ral, 236
    Urbanització Camp de Mar

BCIL (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Text refós 2010)
    Jordi Montlló Bolart

Edifici aïllat de planta rectangular amb tres crugies paral·leles a la façana principal; l'escala d'accés a la planta noble és exterior i lateral i d'un sol tram. Consta de planta baixa, dos pisos i golfes. La planta baixa està destinada a usos domèstics varis i l'habitatge comença a partir del primer pis.
    La coberta és de teules àrabs, el cos central, més elevat, a quatre aigües i la resta també a quatre aigües.
    La façana principal, orientada a migdia, es disposa simètricament a partir d'un cos central més elevat i dos cossos laterals. A l'alçada del primer pis i en tota l'extensió de la façana, on comença l'habitatge, hi ha la terrassa amb balustrada. En el cos central hi ha una gran obertura d'accés a la terrassa i obertures en els cossos laterals. A la segona planta, quatre finestres alveolades e el cos central i dues obertures en els cossos laterals. A la planta superior, tres finestres de mig punt.