Can Fayà
Premià de Mar

Carrer Capitans de Mar, 61

BCIL (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Text refós 2010)
    Jordi Montlló Bolart

Edifici als quatre vents de planta rectangular amb cinc crugies perpendiculars a la façana principal amb escala de tres trams i accés central.
    La coberta de les crugies central i extremes són planes practicables, amb volum d'escala a la central. Les crugies segona i quarta són a dues aigües i el carener paral·lel a la façana.
    La façana principal, orientada a migdia, es genera a partir d'una composició simètrica de cinc eixos de verticalitat que es defineixen a la planta baixa amb tres portes, la principal a la crugia central i les altres a les crugies dels extrems, intercalant amb dues finestres reixades. A la planta pis, es defineix amb un balcó semicircular amb barana de ferro a la crugia central, dues finestres als costats i galeries als extrems amb balustrades. A la segona planta, hi ha un balcó a la crugia central, dues finestres més petites als costats i, també als extrems, dues galeries, igualment amb balustrades. Totes les obertures són d'arc de mig punt.
    El parament de la façana és un estucat llis amb recreixement a les obertures. Coronament d'obra com ampit del terrat amb sis pilastres i pinacle amb curvatura central.