Can Roig Vernet
Sant Feliu de Codines

C. Joncar, 22

Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa entre mitgeres de planta semisoterrani (al carrer Havana), planta baixa i pis (al carrer d’accés principal). La coberta és a dos aigües de teula àrab i amb el carener paral·lel a la façana. Remanta en un ràfec amb diferents treballs de teula i maó de pla.

La façana al carrer Joncar és arrebossada i pintada de color blanc amb sòcol de pedra. Mostra l'accés principal amb una porta emmarcada de pedra i amb llinda gravada ("Pere + Varnet 1770") i una finestra també emmarcada. A la primera planta hi ha una altre finestra emmarcada en pedra sobre l'eix de la porta principal.

La façana del carrer Havana està formada per unn portal i dues finestres a la planta baixa, dues finestres balconeres al primer pis i dues finestres al pis superior; i s’acaba amb un terrat amb barana de ferro. La façana està arrebossada i pintada de color blanc amb portal amb brancs de pedra de codina sense treballar i llinda de fusta pintada de color bordeus.