Can Ramon Miret
Sant Pere de Ribes

C. del Carç, 102

Catàleg de Patrimoni del PGOU (18/07/2001)
    Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Pl. de la Vila, 1
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Masia aïllada que es troba situada al costat de l'escola dels Costerets. És un edifici aïllat de planta rectangular, de planta baixa i pis i coberta a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc escarser arrebossat que es troba en un extrem del frontis. A la planta baixa i al pis s'hi distribueixen diverses finestres d'arc pla arrebossat. A la façana posterior s'hi adossa un cos perpendicular d'un sol nivell d'alçat i coberta a una vessant. El ràfec presenta una imbricació de rajols i teules ceràmiques. L'acabat exterior és arrebossat i pintat de color crema. La façana principal queda tancada per una lliça amb una porta d'arc escarser.

Actualment acull la llar d'infants municipal.

Per les característiques constructives de la masia, hem de situar els seus orígens entorn el segle XIX.