Can Quadres del Palou
Sant Pere de Ribes

C. Palou, 22-24

Catàleg de Patrimoni del PGOU (18/07/2001)
    Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Masia que ha quedat integrada dins l'entramat urbà del nucli del Palou Baix. És un edifici cantoner de planta rectangular i tres crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dues vessants amb el carener perpendicular a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc escarser arrebossat que es troba descentrat en el frontis. Al costat del portal hi ha dues finestres d'arc pla arrebossat, com ho són les tres que hi ha al primer pis. En un extrem de la façana hi ha adossat un cos annex d'un sol nivell d'alçat, mentre que a la façana de tramuntana n'hi ha un altre de dos nivells i coberta a una vessant. El ràfec està acabat amb una imbricació senzilla de rajols i teules ceràmiques. L'acabat exterior és arrebossat i pintat de color blanc. Davant de la masia hi ha una era, que queda elevada sobre el carrer Narcís Oller i sostinguda per un mur de pedra.

Per les característiques constructives de la masia, hem de situar els seus orígens entorn el segle XIX.