Can Ramon Maiolet
Granollers

En les terrasses del Congost

Erosionat
    PEPHA nou, Zona Arqueològica
    ARQUEOCIÈNCIA - J. M. Huélamo

Ceràmica romana prop de la trinxera de la via del Nord, a la serra de l'Esquella. Sembla que hi ha algun fragment de "tegula". També es troba ceràmica romana. A la trinxera de la via del tren es veu una secció de paviment format per fragments de teula ben horitzontals. A prop s'observen aglomeracions de pedra. A la part superior un fragment de ceràmica romana tardana així com "dollia", "tegulae" i una gerreta (ESTRADA, 1993; VILA, 2001).

Documentat per J. Estrada el 1953 (VILA, 2001).

ESTRADA I GARRIGA, Josep (1993) Granollers a l'antiguitat, Granollers, Tarafa, Editora de Publicacions, S.L.