Can Prunet
Taradell

XVI
    La coberta es troba en estat deficient.
    BCIL.Catàleg de béns a protegir. POUM de Taradell. 2009
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Can Prunet és una casa entre mitgeres construïda al segle XVI. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc de mig punt adovellat on hi consta "IHS / PERE PRUNET/ 1587" en relleu dins un camper. Originalment es tractava d'un portal doble, amb un portal més petit d'arc pla de pedra carejada en un costat, actualment tapiat. A la planta baixa hi ha un altre portal amb llinda de fusta i brancals de pedra i una finestra d'arc pla de pedra carejada, tots dos de factura moderna. A nivell del pis hi ha tres finestrals d'arc pla de pedra carejada, amb l'intradós motllurat i guardapols dentat. El ràfec està acabat amb una imbricació ceràmica. El tractament del murs és arrebossat i pintat.