Can Prat de les Déus
Caldes de Montbui

Feixes de Can Prat de les Déus
    Inici de la carr. BV-1424, PK 0. O des de la C-59 de Caldes a Palau-Solità, PK 11.800 a mà esquerra

Laura Bosch Martínez

Edifici de planta rectangular que consta de planta baixa i pis, amb el carener perpendicular a la façana i coberta de teula àrab. Les façanes estan fetes de pedra irregular, lligades amb argamassa; Les cantoneres de les quatre façanes presenten blocs de pedra més gran i escairats. Les finestres tenen llinda de fusta i l'ampit fet de vàries lloses planes disposades una al costat de l'altra. La casa està mig enderrocada. Els edificis annexos a la casa (galliner, porqueres, etc.) han desaparegut i només queda una pila de runa.
    A l'era de la casa hi ha un conjunt de plataners de gran bellesa.

Segons Moreu-Rey, (1962), el Prat de les Déus no figura a la llista dels pagesos de Caldes de l'any 1696; en canvi ja és citat a una altra llista més recent, d'aproximadament cap a l'any 1700, entre els pagesos de baix.