Can Ponti
Sant Feliu de Codines

C. Agustí Santacruz, 59

Noucentisme
    XX (inicis)
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa entre mitgeres de planta baixa i pis, amb coberta de teula àrab a dues aigües amb carener paral·lel al carrer.

La façana és simètrica, amb tres eixos verticals. En planta baixa l'accés principal està a l'eix central amb dues finestres a cada banda amb mainell. Al primer pis la finestra central es divideix en tres amb dos columnes centrals, mentre que les laterals són iguals a les de la planta baixa. El laterals de la façana tenen pilastres amb encoixinats de carreus i un tancament superior de barana cega dividida en tres per pilastres amb pinacles.

El tractament exterior és arrebossat i pintat de gris clar. Els emmarcats, les pilastres laterals i les cornises, i el sòcol són de color crema.