Ca n'Escrigues
Sant Feliu de Codines

C. Agustí Santacruz, 71

Josep Escrigas Sevilla (promotor)
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa aïllada de planta quadrada, envoltada d'un jardí, de planta baixa i planta semisoterrani. La coberta és un terrat transitable. L'accés principal es fa per un portal en planta primera des del que descendeixen dues escales laterals a la planta semisoterrani i al jardí, que descendeix en diferents terrasses per adaptar-se a la topografia del terreny. La finca està delimitada per una tanca de pilastres d’obra i reixa de ferro.

La façana al carrer és d’estètica noucentista, formada per tres eixos verticals. Destaquen, sobre tot, les decoracions de les llindes i els brancals de les obertures, imitant capitells i frisos clàssics amb motius florals. A les cantonades mostra encoixinats imitant carreus. Per sobre del ràfec de la cornisa hi ha una balustrada amb quatre pilastres, rematades amb pinacles.

La resta de façanes no tenen decoració. Nomes segueixen la barana del coronament i la cornisa.

El tractament exterior dels murs són arrebossats i pintats de color groc. Les pilastres, cornisa i la tanca exterior són de color gris, mentre que la barana de la coberta, els emmarcaments de les obertures i la cornisa són de color blanc.