Can Peuet
Taradell

C. Sant Sebastià, 68

Es troba en estat de deteriorament per trobar-se deshabitada.
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Can Peuet és una casa del segle XVIII que es va reformar al segle XX. És un edifici entre mitgeres de dues crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc pla arrebossat, que en substitueix un de pedra carejada del qual en queda part dels brancals. En un costat té una altra finestra nova d'arc pla arrebossat i a l'altra una d'arc pla de pedra carejada que s'ha ampliat per sota. Al pis hi ha dues finestres d'arc pla de pedra carejada. El tractament exterior dels murs és de restes d'arrebossat de morter de calç, que en trobar-se deteriorat deixa veure el parament de pedra lligada amb morter. El ràfec està acabat amb una imbricació de rajols i teules ceràmiques.