Can Pauet
Arenys de Munt

A l'Est del municipi, dreta del Rial de Can Pauet. A tocar amb el límit municipal de Canet.
    Emplaçament
    S'hi accedeix per la Riera de Gavarra de Canet que després agafa el nom de riera de Can Biel Misser.

41.60698
    2.56045
    463374
    4606234
    08007 - 195
    Historicista
    Jordi Montlló Bolart

Edifici de planta quadrada d'estil historicista, imitant el model romàntic dels castells medievals. Consta de planta baixa, pis i golfes. Coberta de terrat pla amb quatre garites a les cantonades i merlets entre torricó i torricó.
    Parets de maons vistos de color vermell; les obertures estan emmarcades amb sanefes llises d'obra. Les obertures de les golfes són de galeria amb pilars de secció quadrada i amb vidres de protecció. Les finestres disposen de baranes de ferro forjat, però estan una mica deteriorades.

No hem pogut accedir-hi.
    El topònim prové del diminutiu del seu propietari Pau Font.