Masoveria de Can Pauet
Arenys de Munt

A l'Est del municipi, dreta del Rial de Can Pauet. A tocar amb el límit municipal de Canet.
    Emplaçament
    S'hi accedeix per la Riera de Gavarra de Canet que després agafa el nom de riera de Can Biel Misser.

41.60735
    2.56038
    463369
    4606276
    08007 - 196
    Historicista
    Jordi Montlló Bolart

Edifici de construcció moderna que imita les típiques masies de planta basilical amb les proporcions desvirtuades. Consta de tres crugies amb planta baixa, pis i golfes. Coberta de teules amb el cos central més elevat i el carener perpendicular a la façana principal. A banda i banda s'hi afegeixen cossos annexos destinats a la producció agrícola: magatzems, corts, estables. Són de coberta plana amb accés des dels cossos laterals de la casa. Balustrada d'obra.
    Façana principal arrebossada, sense pintar, amb les portes i finestres emmarcades amb maons. A la part superior tenen decoracions de ceràmica amb motius geomètrics.

CASALS i COLL, Gaspar (2006). Noms de lloc d'Arenys de Munt, a Fulls arenyencs de cultura, núm. 10, abril de 2006. Ajuntament d'Arenys de Munt, pàg.50.