Can Mitjans
Castellví de la Marca

Planes del Perull
    Pel camí de Cal Mitjans

Té deficiències estructurals, algunes de les quals han estat reparades amb ciment.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Mitjans és una masia del segle XVIII que podria ser d'origen anterior. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en quatre crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. S'hi accedeix per un portal d'arc de mig punt adovellat, a l'entorn del qual hi ja diverses finestres d'arc pla arrebossat distribuïdes de forma aleatòria. La façana està reforçada amb dos contraforts, el de majors dimensions tapa parcialment el portal d'accés. En un extrem de la façana s'hi conserva un rellotge de sol. A la resta de façanes hi ha poques obertures, com també un altre contrafort. El tractament exterior dels murs es manté arrebossat amb morter de calç.