Cal Ravella
Castellví de la Marca

Camí de Cal Revella
    Prop del km. 9 de la ctra. B-212

XVII-XX
    Residencial - productiu
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Cal Ravella és una masia del segle XVII que va ser reformada al segle XIX. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa, pis i golfes i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. El frontis es composa segons dos eixos d'obertures d'arc pla arrebossat, excepte el portal d'accés, que és d'arc escarser adovellat. El finestral de sobre el portal té sortida a un balcó amb baranes de forja. Al coronament hi ha un capcer senzill. El tractament exterior dels murs és arrebossat. Al costat s'hi adossen diversos cossos annexes, entre els que en destaca un encarat al principal amb una galeria horitzontal amb pòrtics d'arc de mig punt ceràmic sobre impostes. Al costat de la galeria hi ha un rellotge de sol circular.